Na zagrebačkom sajmu OPG-ova 'Zdravo je pravo', a koji se ovog vikenda održava na Bundeku će kuhati i popularno televizijsko lice, Majstor kuhar Almo Melkay Čatlak, kojeg se svi ranoranioci sjećaju iz TV emisije 'Dobro jutro Hrvatska', kada je devet godina zaredom svako jutro pripremao neki od specijaliteta, spravljenih po tradicionalnim recepturama iz mnogih zemalja.
Zahvaljujući svojoj kreativnosti i umijeću za štednjakom, Majstor kuhar Almo Melkay Čatlak i od klasika je, svojim pomakom i jednostavnom pristupu receptu, spravio jelo originalnog okusa i teka. Svi koji se sjećaju simpatičnog kuhara i njegove odjave 'I to je to, dobar tek', u nedjelju se, 30. ožujka, mogu iznova družiti s poznatim kuharom, ovoga puta - uživo.
Na Bundeku će Almo Čatlak prvi puta nastupiti i javno kuhati kao član 'Hrvatskog kuharskog saveza', kojemu se nedavno pridružio. Jasno, prvenstveno s namirnicama OPG-ova koji se predstavljaju na Sajmu. Nakon toga će posjetiteljima podijeliti 100-tinjak porcija bezmesnog veganskog bolognesaa, odnosno jednog od osam proizvoda pod brendom Stew Factory.
Jedan od slogana Stew Factorya, čiji je Majstor kuhar & osnovač, je; 'Pusti meso, probaj suncokret', od čega se i sastoji ovaj jedinstveni Bolognese umak serviran na tjestenini kako i priliči…