Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Engin Akyurt from Pixabay UTORAK Dio Kaštela bez vode

UTORAK Dio Kaštela bez vode

Donosimo lokacije

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Sućurca, na adresama Cesta dr.Franje Tuđmana od 102-142, Cesta dr. Franje Tuđmana 23-51, Ulica Plemešćina, Rimski put 18-48, Rimski put 71-99, Put Kruga da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom dana 28.05.2024. (utorak) u vremenu od 8 do 17 sati. 

'Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja', upozoravaju iz ViK-a.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Vaša reakcija na temu