Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pejković odgovorio Prkiću: Slažem se da Plokite nemaju novi sustav odvajanja otpada, ali...

Pejković odgovorio Prkiću: Slažem se da Plokite nemaju novi sustav odvajanja otpada, ali...

'Nema više ni galebova na svjetlarnicima naših zgrada. Nema više ni spremnika koje može snažan vjetar prevrnuti ili netko zločest odgurati na cestu'

Denis Pejković, kotarski vijećnik na Plokitama, odgovorio je Jakovu Prkiću, županijskom vijećniku stranke Pametno za Split i Dalmaciju, na navode koje je napisao na svom blogu, a vežu se uz novi sustav razdvajanja otpada u tom kvartu. 

Prkić je naveo kako Plokite zapravo nemaju novi sustav odvajanja otpada već samo novu vrstu spremnika. Pejković se u tom dijelu slaže s njim, ali se ne slaže u navodima da to zapravo i nije neki napredak.

'Nema otvorenih i pretrpanih spremnika, koje prikazujete na slici, nema galebova, koji čupaju smeće iz njih i razbacuju ih okolo. To su radili i nesretnici, koji kopaju po spremnicima. Nema više ni galebova na svjetlarnicima naših zgrada. Nema više ni spremnika koje može snažan vjetar prevrnuti ili netko zločest odgurati na cestu. Ovo ljeto sam kasno navečer u Osječkoj skoro udario autom u jedan takav. Plokite su čistije i urednije. Možda je to za vas mali korak, ali za Plokite je svakako velik. Nadam se da ćete se i vi na Lokvama uskoro uvjeriti u to. Do tada, prošetajte do susjednog kvarta i uvjerite se u moje navode. Sa svim ostalim navedenim u blogu se apsolutno slažem', napisao je Pejković.

Vaša reakcija na temu