Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ROBERT PAULETIĆ U '1 NA 10' Petrov je pošten, Beroš je lažni Dalmatinac, Bauku se priviđaju ustaše...

ROBERT PAULETIĆ U '1 NA 10' Petrov je pošten, Beroš je lažni Dalmatinac, Bauku se priviđaju ustaše...

Opisao je još Škoru, Plenkovića, Bernardića, Keruma...

Robert Pauletić, kandidat Domovinskog pokreta za Sabor, gost je naše rubrike '1 na 10'. Evo kako je istaknuti član Škorine opcije opisao 10 političara...

MIROSLAV ŠKORO: Čovjek u kojem sam prepoznao državničke kvalitete i spremnost da promijeni Hrvatsku nabolje. U ovoj kampanji pretrpio je i izdržao strahovite napade od medija koje kontrolira zna se tko. To pokazuje tko je najopasniji dvoglavoj nemani HDZ-a i SDP-a.

MARIO RADIĆ: Drugi čovjek Domovinskog pokreta, uspješan biznismen jasnih ciljeva koji ima itekakvo iskustvo u upravljanju velikim sustavima. Mislim da bi bio odličan državnik, desna ruka Miroslavu Škori u budućim izazovima vođenja Hrvatske.

ANDREJ PLENKOVIĆ: Loš premijer na više razina. Njegova Vlada Hrvatsku je učinila siroticom Europe, prestigli su nas Rumunji, uskoro će i Bugari. Na političkom planu raslojio je hrvatsku desnicu i tako doveo Milanovića na Pantovčak. Njegovog prijatelja Pupovca, rodnu ideologiju, Istanbul i Marakeš da ne spominjem.

DAVOR BERNARDIĆ: Tipičan esdepeovski aparatčik bez sadržaja. Jako loše bi bilo kad bi se takav dokopao vlasti. U glavi su mu još Tito i partija, a bez papira koji mu drugi napišu bio bi izgubljen.

VILI BEROŠ: Vili Virus. Lažni Dalmatinac lažnog osmijeha. Poslušnik stranke, usudio se čitati lekcije Dalmatincima da su nedisciplinirani, a poslije šutio kad je korona pobila ljude u hadezeovskom staračkom domu. Koliko znam, još nije objavio rezultate istrage.

ARSEN BAUK: Brački tupamaros. Priviđaju mu se ustaše, ide okolo i prijavljuje poštene ljude zbog karnevala. Od 16.000 kuna plaće uštedi 15.800 kuna. Takav kakav je, još je najbolje što SDP ima u Dalmaciji.

BOŽO PETROV: Pošten političar, s neupitnim vrijednostima i ciljevima. Na ovim izborima, međutim, unaprijed se čvrsto odlučio za oporbu, što ne smatram dobrim rješenjem, bolje bi bilo da Most i Dompok naprave blok za rušenje Plenkovića i njegova tima u HDZ-u. Volio bih stoga da Petrov promijeni mišljenje.

ŽELJKO KERUM: Od početka je naglasio da se zalaže za veliku koaliciju HDZ-a i SDP-a. Niti jedan birač Domovinskog pokreta nije za takvu opciju, pa nam Kerum nije direktna konkurencija.

IVAN KOVAČIĆ: Sad je otišao ulijevo od Mosta, ali ja toga čovjeka i njegova politička postignuća i dalje cijenim. Zalaže se za poštenje u politici i uspio je svojedobno zaljuljati hadezeovsku vlast antipatičnog Škaričića u Omišu, čime su promjene počele. To će ostati zapamćeno.

KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO: Predviđam da će ona biti najpozitivnije iznenađenje ovih izbora. Karizmatična žena koja bi idućih godina mogla obilježiti hrvatsku politiku. Nadam se da će Domovinskom pokretu u IX. jedinici donijeti tri mandata.

Vaša reakcija na temu