Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANTE PRANIĆ U '1 NA 10': Krstičević je 'televizija u boji' za Bernardića, Plenković nema hrabrosti, Čikotić je trebao preuzeti Most...

ANTE PRANIĆ U '1 NA 10': Krstičević je 'televizija u boji' za Bernardića, Plenković nema hrabrosti, Čikotić je trebao preuzeti Most...

Opisao je još Keruma, Bauka, Škoru, Beroša, Petrova...

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić je gost naše rubrike '1 na 10'. Kandidat za Sabor Stranke s imenom i prezimenom opisao je 10 kolega s političke scene...

ANDREJ PLENKOVIĆ: U zadnja dva izborna procesa gubitnik (EU izbori i predsjednički izbori). Nema hrabrosti reformirati državu, ali manjak hrabrosti nadoknađuje bahatošću i omalovažavanjem svih koji ne misle kao on. Hrvatska mu je odskočna daska za neku buduću funkciju u EU. 

DAVOR BERNARDIĆ: Nema hrabrost za promjene i uvođenje novih lica. Priča o antikorupciji, a sklapa paktove s IDS-om. Za polovicu nositelja izbornih lista postavio političare iz Račanova doba. To mi izgleda kao restart na Windowsima 2000. Ne mogu ga zamisliti kao lidera države. 

MIROSLAV ŠKORO: Želi reformirati HDZ, a ne državu. Bez jasnog programa, plana i vizija. Projekt s kratkim rokom trajanja. 

BOŽO PETROV: Nekad reforme, danas pobačaji. 

ARSEN BAUK: Ispričana priča koja se stalno reprizira za svake izbore. Kao ministar uprave nije napravio puno za novi preustroj države. 

ŽELJKO KERUM: Kruha i igara. Vlast iz sjene u Splitu i Županiji skoro cijelo desetljeće. 

BOJAN IVOŠEVIĆ: Revolucionar i politički gerilac. Osvježenje na političkoj sceni Splita. Dolazi njegovo vrijeme. 

ANTE ČIKOTIĆ: Trebao je preuzeti Most nakon njihovog fijaska na EU izborima. Ima dobre ideje, ali treba biti odlučniji. 

MIŠO KRSTIČEVIĆ: Televizija u boji za Bernardića. Budućnost socijaldemokracije. Imati takvog čovjeka u Dalmaciji i ne staviti ga za nositelja liste, to može samo Bernardić.

VILI BEROŠ: Kujundžićev pomoćnik. Redovi čekanja nisu smanjeni, zdravstvo nismo reformirali. Dugovi u zdravstvu su postali veći.

Vaša reakcija na temu